Lukemailmoitus

VESIMITTARIN LUKU

Vesimittari mittaa kiinteistön kulutuksen. Vesimittaria kannattaa seurata ainakin laskutuskuukauden lopussa ja verrata vesimittarin lukemaa vesilaskun arvioituun lukemaan. Samalla on hyvä tarkastella ettei mittari pyöri kun kiinteistön vesipisteet on suljettuna. Näin voidaan havaita mahdolliset putkistojen ja vesipisteiden vuodot.

Voit ilmoittaa mittarilukeman allaolevalla lomakkeella, sähköpostilla osoitteeseen laskutus@liminganvesihuolto.fi tai puhelimitse numeroon 044 3001 793.

Jos mittaria ei pääse lukemaan suoralla näköyhteydellä voi mittarin näytöstä ottaa valokuvan esim. kamerakännykällä.

TEE LUKEMAILMOITUS

Voit tehdä lukemailmoituksen allaolevalla lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Kulutuspaikka on postitse saamassanne vesimittarilukeman ilmoituskortissa. Ilmoituskorttia ei tarvitse palauttaa mikäli lähetätte vesimittarin lukeman alla olevaa lomaketta käyttäen. Ilmoita lisätiedot kentässä myös henkilömäärä, montako henkeä taloudessanne on.

Vesimittarilukema ilmoitetaan täysinä kuutiometreinä (m3). Vesimittarissa olevat mustat lukemat tai mustalla pohjalla olevat lukemat ilmoitetaan ne ovat täysiä kuutioita, litrat näkyvät punaisella lukemalla, punaisia lukemia ei tarvitse ilmoittaa. Jos lukeman ilmoittamisessa on epäselvyyttä voit ilmoittaa kokonumerosarjan etunollineen.

Lomakkeen alapuolella näet vesimittarin lukuesimerkkejä. Vesimittarin lukema ilmoitetaan ilman välimerkkejä. Huomaa että kaikki mustalla olevat lukemat ilmoitetaan.

LUKEMAILMOITUS

Saat kuittauksen lähetetystä lukemailmoituksesta omaan sähköpostiisi. Mikäli kuittausviesti ei tule perille, tarkistathan ettei se ole mennyt sähköpostisi roskapostikansioon.

TIETOA VESILASKUTUKSESTA

Laskutamme käyttö- ja perusmaksut 6 kertaa vuodessa. Laskutusjaksot ovat: 1.1 – 28.2, 1.3 – 30.4, 1.5 – 30.6, 1.7 – 31.8, 1.9 – 31.10 ja 1.11 – 31.12. Joulu-, helmi-, huhti-, kesä- ja elokuun lopussa erääntyvät laskut ovat edellisen vuoden vedenkulutukseen perustuvia arviolaskuja ja mittarien lukuun perustuva tasauslaskutus suoritetaan lokakuun lopussa.

SÄHKÖINEN LASKUKOPIO TAI SÄHKÖINEN JAKELU

Lähetämme laskut Osuuspankin tulostuspalvelun kautta. Halutessasi voit vaihtaa laskun e-laskuksi ja ottaa käyttöön automaattimaksatuksen omassa verkkopankissasi.

VESIMITTARIN LUKUESIMERKKEJÄ